Loftsängar

loftsäng med skrivbordLoftsäng är ett samlingsnamn för sängar där bädden ligger väldigt högt upp och där man har möjligheten att använda utrymmet under till något annat. Vanliga låga sängar kan i bästa fall få plats med utdragbara lådor medan en loftsäng får plats med mycket mer än så.

Loftsängar för små barn är oftast lägre men är tillräckligt höga för att man kan använda utrymmet under till en koja, myshörna och med möjlighet att förvara flera backar med leksaker. Det är helt enkelt en praktisk säng för mindre rum.

Loftsängar för lite äldre barn som börjat skolan går ofta ända upp i taket och ger en speciell känsla när man ligger så nära taket. Här finns möjlighet att få plats med garderob, skrivbord, soffa eller något annat som tar mycket plats. Även här är syftet främst att lyckas klämma in kanske två stora möbler i en.

Vi har här på sidan sammanställt lite olika typer av loftsängar för olika behov. Du kan läsa om det i sektionerna här:

Vi har också sammanställt en lista med svenska e-butiker som har flera loftsängar till salu. De erbjuder ofta fri frakt hem till dörren så det är ett bekvämt sätt att köpa säng. Du hittar listan här.

Kommentarer inaktiverade.